Velkommen til vores hjemmesider!

Sådan installeres kugleventil

图片1

Forberedelse før montering:

1. Sørg for, at rørledningen ved installationspositionen afkugleventiler i koaksial position, og de to flanger på rørledningen skal holdes parallelle for at bekræfte, at rørledningen kan bære vægten af ​​selve kugleventilen.Hvis det konstateres, at rørledningen ikke kan bære vægten af ​​kugleventilen, skal du sørge for tilsvarende støtte til rørledningen før installation.

2. For at bekræfte om der er urenheder, svejseslagge osv. i rørledningen, skal rørledningen renses.

3. Tjek typeskiltet påkugleventil, og udfør fuld åbning og fuld lukning af kugleventilen flere gange for at bekræfte, at ventilen kan fungere normalt, og kontroller derefter detaljerne for ventilen grundigt for at sikre, at ventilen er intakt.

4. Fjern beskyttelsesdækslet i begge ender af ventilen, kontroller, om ventilhuset er rent, og rengør ventilhusets hulrum.Da kugleventilens tætningsflade er kugleformet, kan selv små snavs forårsage beskadigelse af tætningsfladen.

Bemærkninger om installation:

1. Enhver sektion af kugleventilen kan installeres i opstrømsenden, og håndtagets kugleventil kan installeres på enhver position i rørledningen.Hvis en kugleventil med en aktuator (såsom en gearkasse, en elektrisk-pneumatisk aktuator) er konfigureret, skal den installeres lodret ved ventilens ind- og udløb.i vandret position.

2. En pakning er installeret mellem kugleventilflangen og rørledningsflangen i henhold til kravene til rørledningens design.

3. Boltene på flangen skal spændes symmetrisk, sekventielt og jævnt.

4. Hviskugleventilarbejde med pneumatiske, elektriske og andre aktuatorer, fuldfør installationen af ​​luftkilden og strømforsyningen i henhold til instruktionerne.


Indlægstid: 21-jun-2022